NÁŠ PŘÍBĚH

Z čisté lásky

Nika, Jakub a velký veganský sen
Měli jsme možnost procestovat svět. Místo toho jsme peníze vložili do snu v podobě veganské gastronomie. Je to jako včera, kdy jsme čekali na kurýra s prvním stánkem. Souvisela s tím spousta emocí a otázek. „Je to ta správná cesta? Budeme mít úspěch? Půjde nám to?” – ten výstup z komfortní zóny a vír myšlenek v našich hlavách si asi umíte představit.

Veganské jídlo na eventech a různých místech metropole
Naše poprvé bylo ve velkém stylu. Od přátel přišla nabídka ukázat se na festivalu Hypno Open Air a my na něm naplnili břicha stovkám osob. Tu spoustu pozitivních ohlasů, energie a ve výsledku i naší euforie nikdy nezapomeneme. Namotivovalo nás to. S jedním stánkem jsme začali obrážet hudební a gastro festy i události zdravého životního stylu a své stanoviště našli každý týden pravidelně na různých místech Prahy. Zprvu na náměstí Jiřího z Poděbrad, kde jsme stáli u zrodu tzv. veganských čtvrtků, ale také na kulaťáku v Dejvicích, na trzích na Náplavce nebo úplně v centru, na náměstí Republiky.

Vegan. Grill. Láska. Soucitnost. Zdraví.

Slova, která od roku 2018
charakterizují naši značku
rostlinné stravy Vegangrill.

Dali jsme si jednoduchou, ale přitom zásadní výzvu

– pomáhat vytvářet společnost, která se stravuje zdravě, chutně a soucitně. Daří se to.

Foodtruck aka Nepřehlédnutelné
veganské bistro z Prahy

Přitahujeme různé typy lidí, atraktivní vůně a vzhled našich burgerů totiž láká nejen vegany. Od začátku nám záleží na tom, aby u nás pozitivní zážitek zákazníků nepocházel jen z chutí. Pokrmy zpracováváme se vší láskou a pílí, jsme ale především autentičtí, což nám přineslo úspěch. Povědomí o nás se pořád zvětšovalo, lidem chutnalo, růst byl další přirozený krok. Díky Honzovi, našemu kamarádovi a stálému spokojenému zákazníkovi, se naše flotila obohatila o foodtruck. S ním jsme se stali výraznější, zapamatovatelnější a hlavně pojízdnější. Najednou bylo snazší jezdit napříč Českem a být lidem ještě blíž.

Od streetfoodového bistra
k VEGANGRILL produktům

Vždycky jsme chtěli vyrábět vlastní produkty. Bistro nás ale drželo v zápřahu každý den a na nové plány čas příliš nezbýval. Rok 2020 byl takovým zásahem shůry, který naši činnost akceleroval. V týmu dnes už máme i exekutivního šéfkuchaře a potravinářského technologa. Vyvinout produkty s „masitou” strukturou a skvělou chutí je totiž skutečná alchymie. Vyšlo to. Výroba se rozběhla i díky sbírce našich příznivců a my jim znovu moc děkujeme.

Baví nás to, proto už ladíme složení, chuť, strukturu i vůni dalších dobrot.

Tak, aby si z našeho sortimentu vybral a pochutnal každý.

Odkaz od zakladatelů

Domníváme se, že veganství je jedna z nejsnadnějších cest, jak zredukovat potíže naší planety. Náš záměr je jednoduchý a jasný – chceme inspirovat ostatní ke zdravějšímu a šťastnějšímu způsobu žití. Svět založený na rostlinách a ochraně životního prostředíje tím prvním krokem, jenž naše značka reprezentuje.

NEW Vegangrill web nika

NIKA

OBLÍBENÝ CITÁT:

Jděte za tím, co milujete! Nevyplatí se ptát, co jiní hledají venku. Ptejte se, co máte v sobě.

ČLOVĚK, KTERÝ MĚ NEJVÍCE INSPIRUJE :

Moje babička Jolana: Vášnivá bylinkářka, nejpokornější a nejskromnější člověk, kterého znám. Už od dětství ve mně rozvíjela lásku k půdě, rostlinám a k přírodě.

NEJVĚTŠÍ ŽIVOTNÍ CÍLE :

1. Přispívat k vytvoření zcela veganského světa.
2. Minimalismus – žít pomalejší, skromnější a jednodušší život s méně věcmi.
3. Motivovat lidi k zdravějšímu životnímu stylu.

NEW Vegangrill web jakub

JAKUB

OBLÍBENÝ CITÁT:

Méně je více.

ČLOVĚK, KTERÝ MĚ NEJVÍCE INSPIRUJE :

Jiří Stabla: Vizionář, dlouholetý vegan, skvělý a inspirativní mentor formující moji pracovní etiku k tomu, čím jsem dnes.

NEJVĚTŠÍ ŽIVOTNÍ CÍLE :

1. Šířit lásku ke všemu živému.
2. Podporovat proces udržitelnosti na planetě.
3. Zvětšovat nabídku veganských produktů a pokrmů.

carka black

NAŠE MISE JE JEDNODUCHÁ

- šířit štěstí po prvním kousnutí!

carka black